Læringstilbud til bedrifter

Ditt startsted for digital kompetanseheving

Trenger din bedrift hjelp med å komme i gang?

Å sette i gang med systematisk kompetanseheving og digitaliseringsprosesser kan være utfordrende – derfor har vi ulikt tilbud av tjenester som hjelper deg igang! Våre tilbud passer både for private bedrifter og offentlige virksomheter.

Sjekk ut vårt tilbud for kompetansehevingen det digitale arbeidslivet krever, og ta gjerne kontakt for en uformell prat om hvordan vi kan tilpasse våre tjenester til din virksomhet.

For alle ansatte

Her finner du kompetansetilbud som passer for alle ansatte i virksomheten, inkludert ledere og fagpersoner.

Bedriftens læringsreiser

Få tilgang til systematisk, fleksibel og engasjerende digital læring – skreddersydd for å passe inn i en hektisk arbeidshverdag.

Bedriftens startside

En egen landingsside fylt med kurs og annet kompetanseinnhold skreddersydd til din bedrift!

Kompetanseprogram: Digital Pådriver

Alle virksomheter bør ha en digital pådriver som kan bidra til å heve den digitale kompetansen til medarbeidere som henger etter. I dette programmet får du både kunnskapen, verktøyene og verktøykassa for å gjøre en reell endring i din virksomhet.

Digital workshop: Bærekraftsstrategi for bedriften

I dette kurset med med Tinkr og DigitalNorway skal vi vise deg hvordan din bedrift kan utvikle deres egen bærekraftsstrategi, steg for steg.

Kunstig Intelligens i praksis

I dette kurset får dere en innføring i hva kunstig intelligens (KI) er, hva det kan brukes til, samt hva dere trenger av ressurser, kompetanse og data for å utnytte potensialet til verdiskaping.

Fysisk kurs

Kundedrevet innovasjon

Bli med på kurs og lær å jobbe strukturert med kundedrevet innovasjon – slik at produktene og tjenestene du utvikler treffer behov.

Fysisk kurs

Fra data til verdi

Data er forutsetningen for nesten all digitalisering. Delta på kurs og lær hva data er, hvilke problemer vi løser med data, hvor vi finner data og hvordan vi jobber med data for å skape ny verdi.

For ledere

Disse produktene har vi utviklet spesielt for ledere.

Prosjekt

Ledergruppens kickstart på digitalisering 

Vi hjelper dere med en enkel kartlegging av bedriftens digitale modenhet og en oppfølgende workshop.

Kompetanse-kartlegging av bedriften

Hvilke kompetansegap har din bedrift og hvordan dekker du gapene? Vi fasiliteter deg gjennom prosessen og gir deg svarene du trenger.

Etterutdanningstilbud

Innovasjonsledelse

Programmet gir kompetanse på hvordan lykkes med nye arbeidsformer og innovasjon i etablerte virksomheter?

Bærekraftig business

Programmet gir deg verktøyene og kunnskapen du som leder trenger for å gjøre om bærekraftsutfordringer til lønnsomme forretningsmuligheter og strategiske konkurransefordeler.

Smidig prosjektledelse for grønn omstilling

Programmet gir deg verktøyene, innsikten og ferdighetene du trenger for å gjennomføre og lede prosjekter på en smidig måte.

Prosjekt

Fasilitatoren – våre fysiske kurs

I samarbeid med Stiftelsen Teknologiformidling fasiliterer vi kurs og workshops innen teknologi og innovasjon. Trenger din bedrift hjelp til å komme i gang?