Fasilitatoren – våre fysiske kurs

I samarbeid med Stiftelsen Teknologiformidling fasiliterer vi kurs og workshops innen teknologi og innovasjon. Trenger din bedrift hjelp til å komme i gang?


Ny kompetanse, praktisk tilnærming og hjelp til å komme i gang

Sammen med de fremste fagmiljøene i Norge har DigitalNorway utviklet en rekke praktiske kurs og workshops som vil hjelpe deg og din bedrift med å utforske nye teknologier og arbeidsmåter.

Hva er egentlig kunstig intelligens og hvordan kan vi anvende det? Hvilke metoder bruker vi i innovasjonsprosesser? Hvordan kan min bedrift bli mer datadrevet? Våre fysiske kurs og workshops demystifiserer, engasjerer og gir deg muligheten til å jobbe med praktiske problemstillinger.

Vi tilbyr kursene både til enkeltbedrifter og til klynger, nettverk og samlinger av bedrifter over hele landet. Som oftest gjennomfører vi kursene på en hel eller halv dag, men vi tilpasser gjerne både innhold og format slik at det treffer din bedrift, bransje eller geografi best mulig.

Interessert i noe av dette? Ta kontakt!

 • Verdiskaping med data
 • Innovasjon
 • Kunstig intelligens
 • Digitalisering og bærekraft
 • Digital sikkerhet
 • Digital markedsføring

Hvordan fungerer det?

 • Kursene er fortrinnsvis fysiske halv- eller heldagskurs
 • Består av korte og engasjerende forelesninger, erfaringsutveksling og praktiske oppgaver og diskusjoner.
 • Vi tilpasser og skreddersyr både innhold og format til din bedrift for å treffe best mulig
 • I etterkant får dere tilgang til alle presentasjoner, metoder og praktiske verktøy som hjelper dere å komme i gang med arbeidet i egen bedrift
 • Kursene arrangeres både hos DigitalNorway i Oslo – og hos din virksomhet. Ta kontakt!

Våre fysiske kurs:

Fysisk kurs

Fra data til verdi

Data er forutsetningen for nesten all digitalisering. Delta på kurs og lær hva data er, hvilke problemer vi løser med data, hvor vi finner data og hvordan vi jobber med data for å skape ny verdi.

Fysisk kurs

Kundedrevet innovasjon

Bli med på kurs og lær å jobbe strukturert med kundedrevet innovasjon – slik at produktene og tjenestene du utvikler treffer behov.

Kunstig Intelligens i praksis

I dette kurset får dere en innføring i hva kunstig intelligens (KI) er, hva det kan brukes til, samt hva dere trenger av ressurser, kompetanse og data for å utnytte potensialet til verdiskaping.

24 Aug

Digitalt kurs

Digital workshop: Bærekraftsstrategi for bedriften

I dette kurset med med Tinkr og DigitalNorway skal vi vise deg hvordan din bedrift kan utvikle deres egen bærekraftsstrategi, steg for steg.

24.08 Oslo Kr 4.000,-

Er dette noe for deg eller din bedrift?
Ta kontakt med oss!

Støtte fra Stiftelsen Teknologiformidling

Fasilitatoren har fått støtte fra Stiftelsen Teknologiformidling.

Formålet til Stiftelsen Teknologiformidling er å øke produktivitet, verdiskapning og konkurransekraft for norsk næringsliv. Samarbeid og deling av kompetanse, teknologisk utvikling og kunnskap har vist seg å være viktige faktorer for å opprettholde en lønnsom virksomhet.

Stiftelsen ønsker å bidra til at små og mellomstore etablerte bedrifter lykkes i omstillingen til industri 5.0. Her er digitalisering, robotisering og kunstig intelligens kombinert med samfunns- og klimaansvar sentrale nøkkelord. Prosjekter som støttes, må vise evne og vilje til delingskultur slik at prosjektets resultat fører til verdiskaping for flere.