veiviser

Hvordan lykkes med hjemmekontor og hybrid arbeidshverdag

Verktøyene og kunnskapen du trenger for å gripe mulighetene med hybride arbeidsformer – og skape en enklere og bedre arbeidshverdag.

30-45 minutter

2 moduler

For ansatte og ledere

Dybdekurs

Om veiviseren

I denne veiviseren får du praktiske tips for å skape en enklere og bedre arbeidshverdag for deg selv og din virksomhet – med hybrid arbeid.

9-17 på kontoret, fem dager i uka. Rushtid med fullstappede busser og kork i trafikken hver morgen og ettermiddag. Masse styr og stress for å farte rundt og delta i møter. Der har du virkelig noe å fortelle barnebarna om! 

Hverdagen vår er i forandring – ikke bare som følge av koronapandemien, men også på grunn av digitalisering og det grønne skiftet. Snøballen hadde allerede begynt å rulle, men likevel er det pandemien som vil stå igjen og markere et tydelig «før og etter»-skille i arbeidslivet. 

Vi vet alle hvordan det var før. Men hvordan tror og ønsker vi egentlig at etter skal se ut? 

Vi kan alle se konturene. Her er din guide for å fylle ut bildet og gjøre det mer konkret. Her finner du verktøyene og kunnskapen du trenger for å gripe de nye mulighetene – og skape en enklere og bedre arbeidshverdag for deg selv og din virksomhet. 

Slik er kurset bygget opp

Kurset består av to moduler. Disse kan leses samlet eller hver for seg:

Modul 1: Praktiske og kulturelle forutsetninger

Målgruppe: Ansatte

Få svar på disse spørsmålene og få en enklere hybrid arbeidsdag. Hva er de beste verktøyene og rutinene for å jobbe godt og effektivt sammen, når vi ikke møtes på samme måte som før? Hvordan bygge og ivareta en god arbeidskultur, tillit og samhold i virksomheten når arbeidet foregår mer og mer digitalt? Dette er tema for første modul, som er rettet mot alle – både ledere og arbeidstakere – som søker tips, inspirasjon og veiledning for den nye arbeidshverdagen. 

Modul 2: Bli en bedre digital leder

Målgruppe: Ledere

Leder du et team eller en virksomhet og ønsker å samhandle og samarbeide effektivt – selv om dere jobber digitalt, hybrid eller med utstrakt bruk av hjemmekontor? Lær mer om hvordan skape gode forutsetninger og legge til rette for både trivsel, samhold, inspirasjon og produktivitet på tvers av teamet eller virksomheten.

Få tilgang ved å bli medlem

Allerede medlem?

Lær noe nytt!

​ Få tilgang til vårt læringsunivers helt gratis og uforpliktende.

    Registrer